Om oss.jpg
 

Under ytan.
Nude ateljé är en Stockholmsbaserad, personlig inredningsstudio, som med kreativitet och kärlek till levande material skapar gränsöverskridande arkitektur, inredning och möbeldesign. Gemensamt för våra projekt är mod att tänka annorlunda och en passion för nya upplevelser och oväntade materialmöten. I nära samarbete med beställaren och vårt eget snickeri utforskar och tänjer vi på gränserna för design och arkitektur.

Mellan rummen.
För att skapa hållbar design krävs kvalitet i varje liten del av hantverket - en omsorg för de små detaljerna i materialval, konstruktion och utvalda objekt. Nude ateljés möbler tillverkas för hand på vårt snickeri i Riga. Här skapas också den fasta inredning som vi designar speciellt för flera av våra beställare. Vi söker inspiration i världar av konst, natur och betong men resultatet är alltid en tolkning av våra kunders egna berättelser.

Bakom fasaden.
För oss handlar arkitektur och inredning om att intressera sig för människor. För deras vardagar och sällandagar, vanor och ovanor, deras behov, drömmar och rörelser mellan rummen. Vi tar oss in under ytan och bakom fasaden - tolkar plats, behov och beställare för att skapa skräddarsydda upplevelser. Inte sällan i form av unika, djärva, viskande, vrålande och högst personliga rum i rummet.