nude-logo@2x.png
 
 

Lydmar.
Vi genomför tillsammans med Lydmar Hotel en omfattande uppdatering där vart och ett av hotellets rum får ett eget uttryck. Samtidigt skapas en unika möbler för hotellet.

Se sviten ››

Nude ateljé Collection.
Under våren 2019 lanserar vi Nude ateljé Collection - vår egen möbelkollektion inspirerad av möten mellan olika material och element. Möblerna, som vuxit fram under tidigare kundprojekt och samarbeten, kännetecknas av balans i proportionerna, kontrasterande texturer och en stor omsorg för detaljer. 

Läs mer ››

 

Rörelse.
Nude ateljés möbler tillverkas för hand av finsnickarmästare Jānis Prikulis och hans kollegor på vårt snickeri i Riga. Här tillverkas också den fasta inredning som vi designar speciellt för flera av våra kunder.

Mer om hur vi jobbar ››

Taktil.
Det är i detaljen helheten skapas. Hållbar design kräver kvalitet i varje liten del av hantverket, en kärlek till de små nyanserna i material och utvalda objekt.

 

Rytm.
Ljuskonstverket Chimes of Light skapades för att hedra musikproducenten och låtskrivaren, Denniz Pop. Konstverket donerades till Denniz Pop Awards välgörenhetsstiftelse.

Storyn bakom Chimes of Light ››

Balans.
Det är ytterligheterna som lockar. Mötet mellan material som solid sten, levande trä och skiftande textil. I botten ligger hållbarhet - många material kan hålla i hundratals år, finns möjligheten väljer vi alltid dem.

 

Brutal.
Vi väljer levande, hållbara material som blir vackrare med åren. Stenen är ständigt återkommande - den representerar naturen, äger en tyngd och skapar många kontrastrika möten.

Marmorskiva_crop.jpg

Poesi.
Att skapa rumsupplevelser handlar inte enbart om de stora linjerna, de små och noga utvalda detaljerna och objekten är precis lika viktiga. Inspirationen söker vi i världar av konst, musik, skir natur och rå betong.

Dialog.
Hur skapas intressanta möten och friktion som lyfter en rumsupplevelse? Med nyfikenhet, kreativitet och innovation undersöker vi vad som sker när levande material används på nya sätt.

 

Nude ateljé, Luntmakargatan 15, 111 37 Stockholm, Sweden +46(0)706757577 office@nudeatelje.se