8V0A5810.jpg
 

Lydmar Hotel – nya rum för världsmedborgare.
Först designade vi om Lydmars största svit. Nu lanseras en omfattande uppdatering av hotellets resterande 45 rum, vardagsrum och övriga ytor. Varje rum har fått sitt eget uttryck, dessutom har vi skapat unika möbler speciellt designade just för Lydmar. Möblerna är handgjorda i vårt eget snickeri och tillverkade i hållbara, levande material.

Den 10 oktober 2018 var det tio år sedan Lydmar Hotel slog upp portarna i Blasieholmshamnen och i samband med jubileumet påbörjades den heltäckande uppdateringen av hotellet.

 
image001.jpg
8V0A5787.jpg
 
8V0A6155.jpg
8V0A6301.jpg
8V0A6170.jpg
 
lydmar.jpeg
 

Nude lyckades verkligen tolka och förädla Lydmars DNA. Vi gillar att arbeta med en så orädd och personlig arkitektbyrå - det passar ett hotell med mycket attityd.

Maria Maruska, Lydmar Hotels VD.

 
8V0A5784.jpg
 
8V0A6306.jpg
8V0A6209.jpg
8V0A6161.jpg
 
Fotograf, Johan Nilsson

Fotograf, Johan Nilsson

 

Generöst, personligt och självklart.
Precis som i arbetet med sviten har vi utgått ifrån känslan av ett hem för en världsmedborgare. Gästen välkomnas in i ett vackert privatresidens som speglar den tänkta kosmopolitiska ägarinnans personlighet och intressen. Hon har plockat hem unika objekt från sina resor och inredningen speglar hennes konst- och musikintresse. Gästen möts av ett värdskap som är generöst, varmt, personligt och självklart. I nära samarbete med Lydmar Hotel utforskar vi återigen nya kreativa vinklar genom att jobba aktivt med kontraster och blanda småskaligt och egen tillverkning med internationell design och oväntad mix av material.

 
LydmarHotelWorldCitizen_HiRes5 (2).jpg
 
LydmarHotelWorldCitizen_HiRes2 (1).jpg
LydmarHotelWorldCitizen_HiRes6.jpg
LydmarHotelWorldCitizen_HiRes8.jpg
 
LydmarHotelWorldCitizen_HiRes7 (1).jpg
 

Designarbete på vårt snickeri i Riga med Lydmars unika möbler.