Röda rummet (2).jpg
 

Epicenter - Mer upplevelseorienterade, mindre traditionella.
2015 öppnade Epicenter, ett internationellt uppmärksammat och snabbt växande digitalt innovationshus i Stockholm. Hösten 2018 startar vi ett pilotprojekt i form av en uppdatering av Epicenters mötesrum. Målet är att göra dem mer upplevelseorienterade och mindre traditionella.

Utöver mötesrummen har vi även fått i uppdrag att skapa en spännande och mer digitalt orienterad upplevelse i Epicenters huvudentré.

 
8V0A7025.jpg
8V0A7011-2.jpg
8V0A7030.jpg
8V0A7016-2.jpg
 
 

Epicenter Stockholm is a fantastic place for their members to exchange knowledge and inspire one another. We are humble and excited to be given their trust to update their conference rooms and entrance area in order to further nourish creativity and innovation.

Simone Barnabei, arkitekt Nude ateljé.

 
 
8V0A7050.jpg
8V0A7045-2.jpg
8V0A7041-2.jpg
Röda rummet(1).jpg